>

Ympäristöystävälliset kuljetuspalvelut

Ilmastonmuutos edellyttää tekoja, ei sanoja. Näin Kuljetus Arto Järvimäki Oy huomioi ympäristön toiminnassaan.

Lue lisää

SÄHKÖLLÄ JA KAASULLA

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurista ongelmista ja sen nujertaminen edellyttää kaikkien panosta. Tekomme nyt vaikuttavat siihen, miltä maapallomme näyttää tulevaisuudessa ja pääsevätkö lapsemmekin nauttimaan sen moninaisuudesta ja rikkauksista. Haluammekin tuoda oman panoksemme taisteluun puhtaamman ympäristön puolesta.

JATKUVAA KEHITYSTÄ

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin, koska pienilläkin teoilla on suuri vaikutus.

Päätavoitteemme on ilmastonmuutoksen hillitseminen, johon pyrimme vähentämällä kuljetuksistamme syntyviä hiilidioksidipäästöjä. Tämän tavoitteen saavuttamisessa tärkeä tekijä on kalustollamme. Otammekin huomioon kalustoa hankkiessamme niiden ympäristövaikutukset ja haluamme suosia vähäpäästöisempiä vaihtoehtoja kuten kaasu ja sähkö.

Puheista tekoihin

Otimme ensimmäisen askeleemme kohti vähäpäästöisempiä ajoneuvoja vuonna 2018, kun ensimmäinen LNG-kaasuautomme lähti liikenteeseen. Vuonna 2020 meillä on käytössä kuusi kaasuautoa. Ensimmäinen täyssähkökuorma-automme tuli täydentämään rivejämme elintarvikeajoon vuoden 2020 elokuussa. Kalustomme sisältääkin vuonna 2020 seitsemän vähäpäästöisemmillä polttoaineilla toimivaa ajoneuvoa.